Zahvala

stanko organist Small

ZAHVALA

»Moje srce je pripravljeno, o Bog,

pripravljeno je moje srce; pel in igral bom.« (PS 57,8)

V Marijinem mesecu maju je v 96. letu starosti k nebeškemu Očetu odšel naš dragi dobri oče, dedek, pradedek, brat in stric STANKO JELNIKAR, organist.

Vedno je bil delaven in skromen, pripravljen pomagati. Cerkvena glasba je bila njegovo največje veselje, dokler so mu dopuščale moči se je trudil igrati in peti pri bogoslužju. Hvaležni za njegovo življenje smo se od njega poslovili na dan Fatimske Matere božje, 13. 5. 2017 na Ljubljanskih Žalah, v veri in upanju na vstajenje.

Zahvaljujemo se vsem sorodnikom, prijateljem in znancem za molitve in izraze sožalja, za spremstvo na njegovi zadnji poti in za darovane prispevke. Prav tako lepa hvala gospe Mirjam Šprohar za prijazne poslovilne besede.

Posebna zahvala patrom minoritom, župniku p. Cristianu Balintu in dolgoletnemu prijatelju g. Miru Šlibarju za duhovno oskrbo v času atove bolezni in za lep pogrebni obred ter šentpetrskemu pevskemu zboru odraslih in otroškemu zborčku za lepo petje. Za udeležbo na pogrebu hvala tudi g. župniku in faranom iz Sodražice.

hčerka Vera in sin Stane z družino